nedeľa 7. júla 2013

The Rise of Pit(fall)

Keď sa objaví správa že 343 bude mať na nejakej akcii panel, vždy nás zaplnia očakávania. Úprimne, tentokrát sme žiadne veľké veci nečakali, no o to väčšie a nerdskou radosťou zaplnené bolo prekvapenie. Áno, 3 map packy ktoré sú vonku neboli posledné DLC do Halo 4 (a ani toto zrejme nebude posledné). 343i sa vydali trocha inou cestou a nové DLC neprináša len mapy, ale aj nový gametype, nové skiny na brnenia, skiny na zbrane, stance a nové sety brnení. To všetko za 800 MSP. Takýchto dlc s radosťou kúpim aj 10 :) Ale poďme k samotnému obsahu.



Halo 4 Champions Bundle


Champions Bundle je spojením viacerých DLC, ktoré sa dajú kúpiť aj samostatne (i keď neviem kto by to robil pri tak priaznivej cene).  Čo všetko bude obsahovať ?

Bullseye Map Pack (osobitne  480 MSP): 
  • Pitfall (The Pit Remake)
  • Vertigo, nová mapa
  • “Ricochet” Armor Set
  • skorý prístop do nového gametypu "Ricochet", ktorý bude zdarme pre verejnosť o 2 týždne neskor
Steel Skin Pack (osobitne 240 MSP):
  • Steampunkové Weapon Skiny pre všetky loadout zbrane
Infinity Armor Pack (osobitne 240 MSP):
  • Mark V Armor Set
  • ODST Armor Set
  • Prefect Armor Set
Champions Bundle (All 3 Packs) 800 MSP:
  •  Všetok predchádzajúci obsah + 18 bonusových kúskov obsahujúcich nové stance, weapon skiny a armor skiny
To všetko je viac menej obsah, ktorý si hráči žiadali. 2 malé mapy (z toho jedna legendárna mapa z Halo 3), nové brnenia vrátane klasického Chiefa z Halo 4 a ODST a nové prkotinky ktoré rozšíria vizuálne možnosti úpravy vášho spartana.


 The Pitfall


Áno dočkali sme sa. Jedna z najobľúbenejších máp z Halo séria The Pit, ktorej forge remake rotuje aj v našej SHL dostane oficiálny remake. The Pitfall je vernou kópiou s malými hernými úpravami. Vizuálne, ako napovedá aj názov, je mapa prenesená viac do budúcnosti. Tréningová základňa je opustená, ošarpaná a graficky tak parádna, že pôsobí akoby bola zobrazená na novom hardwari. Layout bol prebraný z MLG verzie mapy, pribudlo niekoľko krabíc a skokov naviac a v miestnosti so swordom sa nachádza úplne nové prepadlisko a lift, ktoré dozaista zvýšia fun-element mapy. Ak by ste chceli identický remake, pomocou rýchlych forge úprav nebude problém mapu prestava´t na identický remake.

Vertigo


Dvojicu doplní úplne nová mapka s názvom Vertigo.ide o asymetrickú mapu pre2vs2 až 4vs4 zápasy vhodnú aj na slayer aj na objective hry. Podľa tvorcov pôjde o skvelú mapu hlavne na Extraction. Vizuálne mierne pripomína Last resort z Halo 3 (Zanzibar Halo 2). Najzaujímavejšou vecou na Vertigu je to, že bude mať interaktívne prvky. Na mape sa nachádzajú 2 mohutné aktívne elektrické generátory. Pár výstrelov do vypínača spôsobí to, že generátor sa spustí a všetkým hráčom naokolo zhodí štíty. Nešťastníci (alebo kemperi), ktorí sa budú nachádzať v okolí tak pôjdu dole na jednu ranu ako v SWAT móde :)

Ricochet



Novučičký herný mód, ktorý bude exkluzívny 2 týždne pre majiteľov tohto DLC (alebo Bullseye map packu) pripomína grifball kombinovaný so slayerom. Body získavate za úspešné doručenie ballu do "bránky". Hráči však majú aj klasické loadouty. Samotný ball nemusíte len doručiť, ale skórovať môžete aj presným hodom z diaľky ! Pre ukážku si pozrite gameplay nahratý zo streamu pri predstavení.


Galéria

A na záver galéria screenov a artov s nových máp.

Now Shut up and give them some credit finally !

Champions Bundle bude dostupná 20. Augusta !





















2 komentáre:

  1. Takže i majitelé seasson passu musí platit? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. season pass bol vopred stanovený na 3 dlc balíky Magor

      Odstrániť